Kattungarna på språng

    

Lärt Kira en sak :)

Har lärt henne att när hon vill upp till mig så hoppar hon upp på min arm och sen lyfter jag upp henne. Hon piper alltid när hon vill komma upp till mig nämligen. Riktigt gulligt faktiskt! :)


Just nu pågår ett bloggprojekt så bloggen kommer att stå still ett tag

Ska ordna och dona lite, sen kommer jag förhoppningsvis lägga in mer text och bilder och tips och trix här igen.

Funderingar på att lägga ner denna blogg?

Funderar faktiskt på att lägga ner den här bloggen och satsa på att skriva allt på min andra. Ni som har invändningar får ta och skriva en kommentar :)

Bilder på kissarna!

              

Vaccination över -och ett tips

Idag vaccinerades katterna för första gången. Blev väl lite traumatiskt med buren, bilen och sprutan. Men det gick jätte bra. Dom har sovit nästan hela dagen nu.

Jag är så lycklig! Kira har också börjat strycka sig ordentligt mot mitt ansikte. Det är ju såååå mysigt!

Ett tips är att skaffa tuggben för katter. Mina blev helt tokiga i det. Sen skaffade jag kattgodis som jag ska försöka träna dom med så dom blir mer sociala och kommer när jag vill det. Förhoppningsvis fungerar det. Men dom är ju inte hundar :/ Så får se hur det går. Katter gör inte som vi gör, som gör ju vad som själva vill.

Snart hämtas den andra syrran till mina katter av min vän Jessica och Kitan. Grattis! Ska bli skoj! :) Hoppas det kommer att gå bra!

Vaccination

Imorn är det dags för vaccination på bebisarna. Förhoppningsvis går det bra..

Får fråga vad hon eller han säger. Bebisarna har fått mer gegga i ögonen och börjat nysa. Förhoppningsvis är det väl inget speciellt. Kan inte tänka mig att det är något eftersom dom leker och skojar som vanligt.

Klipp av klor idag och Toa-Lätt

Idag tog jag chansen när miina bebisar sov och klippte deras klor. Det gick jätte bra med Kiwi hon riktigt myste när jag gjorde det. Så det var nog något som behövdes. Men Kira är lite svårare att få ligga/sitta still. Hon ska vara med överallt och ska busa hela tiden.

Kiwi har börjat mer och mer stryka sig mot mitt ansikte. Hon är riktigt mysig! Men hon dregglar ganska mycket just då, det är inte lika mysigt. Hehe hon var nog ganska facinerad över tv idag. Satt på en liten tvbänk bredvid och hade huvudet snett och kikade :)

Jag har kommit på lösning nu, som förhoppningsvis är den rätta. Vet inte om jag skrivit nått att Kiwi börjat kissa inne. Men det har hon iaf. Mamma trodde att det var så att hon ville kissa i fred. Därför satte hon sig i mitt hus jag gjorde åt dom och kissade. Men eftersom hon kissade nästan på mig första gången trodde jag inte att det var så. Men idag slog det till som en lampa på huvudet. Jag bytte kattsanden, förut för jag köpte bara ett "så länge" strö. Så eftersom dom nös och sånt av den så bytte jag till det populära toa-lätt som sägs vara bra. Men jag gillade bara att dom faktiskt inte nös. Men där kanske lösningen fanns. Dom gillade inte Toa-Lätt. Så därför har jag nu bytt tillbaka till mitt "så länge" strö för att se vad dom tycker. Första intrycket var att dom gick på moln. Dom började kraffsa och bajsa på direkten. Dom gjorde ju det förut med men direkt när jag la i det gamla så gjorde dom det på en gång.

!!!!Har en kompis som gör rent typ varannan dag och har en katt. Och jag gör rent 3-4 gånger per dag. Hur mycket gör ni rent? (Jag har ju också 2 katter)!!!!

Hund och barn

Nu har kissarna träffat både hund och barn, inget av dom var speciellt lyckat!
Barnen var ute efter dom och jagade för fullt. var på dom för mycket. Så dom fräste endel åt barnen.

Hunden idag, kiwi gick fram riktigt stöddigt till sune. Sen när han reste sig upp, så blev hon jätte rädd och gör sig så stor som hon kan bli och fräser till! :P

Perfekt en skokartong, vi leker där!

 
  Man får säkert plats 2 stycken! :D

Söta kattungar som fastnat på bild

   Min lilla piplisa      

Äntligen fått sova

I 2 nätter har jag fått sova nu! Så himla skönt! Och dom här busarna har sovit under dagarna. Måste visa en bild på Kira hur hon låg och sov igår :P
 

Lite suddig bild dock

RSS 2.0